RÓLUNK

SAIMA Meccanica 1977 óta gyárt ipari és karosszériafestő fülkéket.

Közel négy évtizede működünk, amely során partnerséget alakítottunk ki a főbb nemzetközi importőrökkel, kiterjesztve a vállalat körét az egész világra.


Termékeink megbízhatóságát a ISO 9001/2008 és az általunk elért többi nemzetközi minőségi tanúsítvány igazolja.


Küldetésünk egyszerű: megérteni és kielégíteni ügyfeleink igényeit. Személygépkocsik vagy repülőgépek, hajók vagy ipari méretek, nagy mérnöki tanulmányok vagy karosszériaműhelyek: bármi legyen is a munkaterülete, bármilyen méretű is legyen a vállalkozása, számíthat a SAIMA-ra.


A Proconsul Kft. az Electron márka kizárólagos magyarországi forgalmazója és képviselete. Mivel a cég egyik fő profilja a porfestés, ezért gyakorlati tanácsokkal, minta üzemmel és az évek alatt felhalmozott szakmai tudásunkkal tudunk segíteni ügyfeleinknek abban, hogy a számukra legkedvezőbb és leghasznosabb berendezéseket tudják kiválasztani és megvásárolni. Garantáljuk, hogy a megadott és kiválasztott specifikációk alapján egy héten belül árajánlatot adunk. Berendezéseinkhez folyamatos támogatást biztosítunk a betanítástól kezdve, a telepítésen át, az alkatrészellátáson keresztül a rendszeres szerviz látogatásokig, hiszen fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége.

A Közép-Európai régióban a Proconsul Kft. egyedülállóan teljes rendszert tud ajánlani a porfestő megoldásokra - egy gyártótól, magas minőségben! Bemutató üzemünkben, illetve a már eddig telepített helyszíneken, készülékeink, gyártó soraink működés közben megtekinthetők és kipróbálhatók. Feladatunkat nem tekintjük befejezettnek a berendezések értékesítésével, vállaljuk a kezelő személyzet teljes betanítását valamint a folyamatos és személyes kapcsolattartást az üzembe helyezés után is.